fbpx
DRUŽINSKI PODCAST
PRIDRUŽI SE NAM

Vse za družino, za pristne odnose in srečno življenje!

Ekipo portala Družinski kompas sestavljamo:

BOJANA

Sem Bojana Škrlj, žena in mama. Moje poslanstvo je družina, ki mi predstavlja največjo vrednoto. Rada imam življenje in čas, ki ga preživimo skupaj. Rada imam tudi umetnost in glasbo, ki je del našega vsakdana. Po izobrazbi sem profesorica orgel in magistra glasbene pedagogike, ter članica glasbene skupine SPES. Ukvarjam se s korepetiranjem, pisanjem skladb in priredb. Vodim različne glasbene zasedbe. Z možem in ekipo ustvarjamo portal Družinski kompas. Z našimi vsebinami želimo pomagati ustvarjati zdrav življenjski slog in graditi dobre temelje za družino.

Luka

Sem Luka Škrlj, mož in oče. Z ženo Bojano, sva osnovala koncept portala Družinski kompas. Po izobazbi sem ustni higienik in ta poklic opravljam že skoraj desetletje. Ljubiteljsko se ukvarjam še z glasbeno in video produkcijo, fotografijo in oblikovanjem spletnih vsebin. Sem član glasbene skupine SPES. V preteklosti sem deloval v kulturnih in mladinskih organizacijah. Vodil sem društva in druge nevladne organizacije. Moje največje vrednote v življenju so vera, družina, zakon in prijateljstvo.

Monika

Sem Monika Ivančič, velika ljubiteljica pisane in govorenje besede. Kot diplomirana slovenistka se najraje posvečam pestrosti jezikovnih novosti, ki jih nikoli ne zmanjka. Trenutno sem študentka druge stopnje slovenistike, ob literarni in jezikoslovni sceni pa mi čas zapolnjujejo še glasba, ustvarjanje v skupini SPES, novinarstvo, animatorstvo in številni priložnostni projekti. Ob vseh obveznostih, kjer se ljudje prehitro izgubimo, skušam z iskreno besedo prinašati upanje.

Urška

Sem Urška Ivančič. Po poklicu sem magistrica profesorica specialne in rehabilitacijske pedagogike. Zaposlena sem kot učiteljica v posebnem programu vzgoje in izobraževanja in kot izvajalka dodatne strokovne pomoči. Z vami bom rada delila vsebine s tega področja. Velik del mojega življenja predstavlja glasba. Z njo sem se srečala v družini. Sem članica skupine SPES. V prostem času rada ustvarjam v kuhinji, predvsem sladke zadeve. Za odmik od prehitrega tempa vsakdana izberem sprehod v naravi ali obisk katere od slovenskih gora. Obožujem poletje, predvsem zaradi velike količine sonca in časa, v katerem se lahko odpravim na daljše potovanje. V življenju sem najbolj hvaležna za ljubečo družino in prave prijatelje, ter dobro kavo.

PRIDRUŽI SE NAŠI SKUPNOSTI in začni prejemati koristne nasvete za pristne odnose in srečno družinsko življenje!

↘ ⏬ ↙

Družinski kompas najdete tudi na socialnih omrežjih. Vabljeni ste, da nas všečkate in nam sledite na Facebooku, Instagramu, Youtubu, Pinterestu in Twitterju.

Kontakt:

e-pošta: info@druzinski-kompas.si

tel: 041/383-869

Hvala, da ste z nami!

Uredništvo,

Družinski kompas