fbpx
DRUŽINSKI PODCAST
PRIDRUŽI SE NAM

Vse za družino, za pristne odnose in srečno življenje!

Duet portala Družinski kompas sestavljava zakonca:

BOJANA

Sem Bojana Škrlj, žena in mama. Moje poslanstvo je družina, ki mi predstavlja največjo vrednoto. Rada imam življenje in čas, ki ga preživimo skupaj. Rada imam tudi umetnost in glasbo, ki je del našega vsakdana. Po izobrazbi sem profesorica orgel in magistra glasbene pedagogike, ter članica glasbene skupine SPES. Ukvarjam se s korepetiranjem, pisanjem skladb in priredb. Vodim različne glasbene zasedbe. Z možem ustvarjava portal Družinski kompas. Z našimi vsebinami želimo pomagati ustvarjati zdrav življenjski slog in graditi dobre temelje za družino.

Luka

Sem Luka Škrlj, mož in oče. Z ženo Bojano, sva osnovala koncept portala Družinski kompas. Po izobazbi sem ustni higienik in ta poklic opravljam že skoraj desetletje. Poklic dopolnjujem z 3D digitalno tehniko ortodontskkega zdravljana. Ljubiteljsko se ukvarjam še z glasbeno in video produkcijo, fotografijo in oblikovanjem spletnih vsebin. Sem član glasbene skupine SPES. V preteklosti sem deloval v kulturnih in mladinskih organizacijah. Vodil sem društva in druge nevladne organizacije. Moje največje vrednote v življenju so vera, družina, zakon in prijateljstvo.

PRIDRUŽI SE NAŠI SKUPNOSTI in začni prejemati koristne nasvete za pristne odnose in srečno družinsko življenje!

↘ ⏬ ↙

Družinski kompas najdete tudi na socialnih omrežjih. Vabljeni ste, da nas všečkate in nam sledite na Facebooku, Instagramu, Youtubu, Pinterestu in Twitterju.

Kontakt:

e-pošta: info@druzinski-kompas.si

tel: 041/383-869

Hvala, da ste z nami!

Bojana in luka,

Družinski kompas